Despre mine

Iubesc ceea ce fac si imi iau multa satisfactie si energie din intalnirile autentice cu clientii mei, si din progresul la care vad ca pot sa particip. 

Intre anii 2006 si 2013 m-am format in Analiza Tranzactionala si in 2013 m-am certificat (CTA-P). In 2018 am participat la cursul de formare in AEDP (Accelerated Experiential Dynamic Psychotherapy) cu Dr. Diana Fosha in Londra, acesta fiind primul nivel de formare, pe care il si continui.

Am aproximativ 12 ani de experienta ca psihoterapeut, atat in Romania cat si in Marea Britanie, unde am lucrat in sistemul national de sanatate, organizatii non-guvernamentale si in practica privata. M-am specializat in lucrul cu persoane cu traume emotionale timpurii si care au suferit diferite feluri de discriminare si abuz fizic si sexual.

Lucrand in Londra expunerea culturala a fost uriasa; am cunoscut clienti din toata lumea si din toate paturile sociale. Cele mai intense experiente au fost cele de lucru cu persoane refugiate din Africa, Afganistan sau Iran, cu victime ale terorismului sau cu persoane condamnate pentru diverse fapte criminale. Cei mai multi dintre clientii care veneau la spital erau originari din India, Pakistan, Sri Lanka, Arabia Saudita si Bangladesh. A fost absolut minunat sa-i cunosc. Diversitatea mi-a largit cadrul de referinta si simt ca asta m-a ajutat sa evoluez mult. Le sunt extrem de recunoscatoare si sper ca ceea ce am invatat eu sa-i ajute si pe altii.

Imi doresc sa pastrez spiritul acestei diversitati si in practica mea din Romania. Lucrez afirmativ cu persoane apartinand oricarei religii sau culturi, cu diverse orientari sexuale si identitati de gen. Sunt membru activ al comunitatilor de AT si AEDP si apreciez ceea ce si alte orientari terapeutice ofera. Toate completeaza posibilitatile de lucru si fiecare au propriile puncte tari in abordarea problemelor pentru care oamenii solicita sprijin terapeutic.

De-a lungul timpului am indeplinit diverse roluri organizionale in asociatiile din care am facut parte, atat in Romania cat si in UK. Cel mai recent am fost membru in Comisia de Etica si Practica Profesionala, si membru fondator al Comisiei pentru Diversitate si Responsabilitate Sociala din cadrul UKATA (United Kingdom Association for Transactional Analysis).

Calificari

  • Psihoterapeut certificat in Analiza Tranzactionala (CTA-P)
  • Terapeut AEDP
  • Licentiata in Psihologie
  • Trainer FreD

Asociatii actuale

  • ARAT – Asociatia Romana de Analiza Tranzactionala
  • EATA – Asociatia Europeana de Analiza Tranzactionala

Membership-uri trecute

  • UKCP – Consiliul pentru Psihoterapie al Marii Britanii (2013-2018)
  • UKATA – Asociatia de Analiza Tranzactionala a Marii Britanii (2013-2018)