Sedinte si tarife

Scopul primei sedinte este sa ne cunoastem, sa construim o stare de bine si siguranta impreuna si sa incepem sa ne formam o idee comuna despre dificultatile cu care va confruntati. O sedinta este deseori suficienta pentru a vedea cum s-ar desfasura terapia si daca este ceea ce cautati. Angajamentul meu terapeutic este sa va ofer tot sprijinul de care sunt capabila, cu toate competentele pe care le am, pentru a depasi problemele pentru care imi solicitati ajutorul.

Sedinte individuale

Tariful pentru o sedinta de 60 de minute este 200 RON. De comun acord, sedintele pot fi extinse daca este nevoie la 90 de minute si tariful pentru acestea este 250 RON.

Sedinte de grup

Sesiunile de grup dureaza 2.5 ore si costa 200 RON/persoana/sedinta. Urmatorul grup de terapie si invatare va incepe in Februarie. Pentru detalii, click aici.

Inainte de a va face o programare putem discuta pe scurt care sunt dificultatile pentru care va ganditi sa apelati acum la terapie. Ma puteti contacta la telefon 0739475582, pe mail la contact@trupsisuflet.eu sau folosind formularul din pagina de contact.