Politica de confidentialitate

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Prezenta si activitatea dvs. pe site-ul www.trupsisuflet.eu implica urmatoarele acorduri din partea dvs. privind colectarea si prelucrarea datelor:

  1. Prin folosirea formularului de contact, ne dati acordul de a prelua si stoca numele si adresa dvs. de email in baza de date a acestui website. www.trupsisuflet.eu nu va va solicita niciodata sa furnizati alte informatii cu caracter personal in afara celor din formularul de contact. Nu va vom cere niciodata sa dezvaluiti: data nasterii, varsta, adresa, contul bancar, CNP/CUI/CIF.
  2. Prin prezenta dvs pe www.trupsisuflet.eu permiteti efectuarea rapoartelor de trafic prin intermediul Google Analytics. 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.trupsisuflet.eu are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin citirea prezentei politici de confidentialitate a datelor personale, luati la cunostinta de garantarea urmatoarelor drepturi prevazute de legea 677/2001:

  • dreptul la informare;
  • dreptul de acces la date;
  • dreptul de interventie asupra datelor;
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
  • dreptul de a va adresa justitiei;
  • dreptul la opozitie;
  • dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale si de a solicita stergerea partiala sau totala a datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa prin email la ioanapreda.ro@gmail.com

Continutul site-ului

Informatiile publicate pe site-ul www.trupsisuflet.eu au caracter informativ, reflecta exclusiv parerea autorului si nu inlocuiesc consultatiile, diagnosticele si tratamente de specialitate – medicale, psihologice sau de alta natura.

Felul in care sunt utilizate informatiile de pe www.trupsisuflet.eu intra in responsabilitatea vizitatorului. Proprietarul site-ului nu isi poate asuma responsabilitatea pentru felul in care sunt utilizate informatiile publicate de catre cei care le citesc.

Acolo unde se fac trimiteri (link-uri) catre alte site-uri acestea au de asemenea caracter informativ, iar proprietarul www.trupsisuflet.eu nu isi poate asuma responsabilitatea pentru continutul paginilor vizitate, deorece ele nu sunt monitorizare sau controlate de www.trupsisuflet.eu.